REMONTTIKONE.FI

Perheyrityksemme palvelee ajoittain myös viikonloppuisin.

Perheyrityksemme vuokraa pääsääntöisesti yksityisille kotitalouksille rakentamiseen sekä piha / puutarhatöihin tarvittavia erikoistyökaluja ja koneita, joita ei kotitalouksissa yleensä ole. Usein niitä ei kannata hankkia vähäisen käytön ja korkean hinnan vuoksi. Siksi konevuokraamo on hyvä vaihtoehto. Vuokraamme kalustoamme tee-itse -miehille ja -naisille, jotka tekevät työn itse. Saat meiltä tarvittaessa opastuksen koneiden käyttöön.

Suoritamme terassinhiontoja ja pesuja uusilla nykyaikaisilla koneilla. Pyydä ilmainen tarjous!
Jos haluat hioa parketin tai terassin itse, niin vuokraamme sinulle koneen ja opastamme käytön. Ei tarvitse olla voimamies onnistuakseen koneiden käytössä. Helppoja koneita käyttää.

VUOKRATAAN
FLOORTEC TERASSIN HIOMAKONE /
TERASSINHIONTAKONE /
TERASSIN HARJAUSKONE


ILMOITETUT HINNAT SIS ALV 24%

TOMCAT PARkETINHIOMAKONE

TomCat Edge Stick parketinhiomakone / lattianhiomakone

FLOORTEC TERASSINHIONTAKONE

MAKITAN TERASSINHIONTAKONE, SOPII MYÖS KALUSTEILLE.

WIRBEL LATTIHIOMAKONE BETONILIIMOJEN POISTOON 28€ + LAIKAT

TERASSINHIOMAKONE SOVELTUU MYÖS URITETULLE LAUDALLE.

TOMCAT PARKETINHIOMAKONE SOVELTUU MYÖS TASAISELLE TERASSILAUDALLE.

TomCat Edge Stick lattiahiomakone / parketinhiomakone 1vrk 78€+tarvikkeet

TomCat Edge Stick on mielestämme paras lattianhiomakone / lattianhoitokone mitä vuokraamoista on saatavilla. Sitä pystyy käyttämään kokematonkin ja kone on hetkessä käskijänsä hallussa. Tässä mitä parhain kone tee-itse -miehille ja -naisille. Tällä koneella lattianhionta on helppoa ja remonttikulut pysyvät hallussa.Koneesta löytyy Ilpo Mattilan tekemä juttu TM rakennusmaailma lehdessä 2/2014 s.50. Jutusta käy hyvin ilmi kuinka vaivattomasti amatöörikin voi hioa puulattian ilman vaurioita.

Otteita Ilpon jutusta:
”- Kone ei tärise, ja se on helposti ja kevyesti ohjattavissa työn aikana.
- Koneen voi käynnistää missä kohtaa lattiaa tahansa.
- Laite liikkuu joka suuntaan ja nurkat on helppo hioa suorien kulmien ja kätevän koon vuoksi.
- Kun laite käy, sitä voi liikuttaa yllättävän helposti. Edes aloittelijalle ei näytä tulevan virheitä, mutta tietysti tämänkin koneen käytössä harjaantuu, sitä oppii liikuttamaan tehokkaammin ja sulavammin.
- Paras uutinen on se, että jälki tyydytti sekä talon isäntää että emäntää, ja toinen uutinen se, ettei hiontapölyä jälkeenpäin löytynyt edes huoneen oven ulkopuolelta, puhumattakaan muualta omakotitalosta."

”Tomcatia kokeilleet ammatti-lattiamiehet ovat todenneet sen olevan
vähän hitaampi kuin pyörivä laite, mutta harrastajan käsissä nopeampi ja turvallisempi.”

Katso video osoitteesta:HUOMAA! Videolla näkyy, että lattiaa PITÄÄ myös imuroida rakennusimurilla. Koneeseen liitetty imuri ei poista kaikkea pölyä ja onkin asiakaskokemusten perusteella kätevämpää, kun toinen imuroi toisen ajaessa konetta. Kone työntää edellään hiomapölypatjaa, eikä pöllytä sitä ympäri huonetta..

HUOMIOITAVAA!

TomCat päivävuokra 78,00€. Hiontalaikat erikseen (hiekkapaperit kiillotus,vahanpoisto jne.)
Koneessa käytetään 40", 80" ja 120 " karkeuden hiomapapereita.
Ensin 40" paperilla ajetaan vanhalakka pois, paperia välillä imuroiden, jotta lakka ei pala siihen kiinni. Sen jälkeen siirrytään hienompiin papereihin ja niillä voi sitten ajaa välillä imuroimatta paperia, kun puulattia on jo esillä.
Joskus harvoin tulee vastaan niin kovia vanhoja lakkalaatuja johon kone ei aina valitettavasti pure. Näitä tapauksia varten on sitten toinen pyöriväkone tarjolla, josta emme peri vuokraa, ainoastaan paperikulun. Elikkä pyörivällä aloitetaan ja Tomcatilla jatketaan.

Meiltä saatavat rakennusimurit ovat yksimoottorisia ja pienikokoisia, jotta ne mahtuvat henkilöautoon kivutta. Niiden tehokkuus ei ole isojen rakennusimureiden luokkaa, mutta riittäviä hiontapölyn imurointiin.
Tomcat ja imurit tuodaan tarvittaessa pihaan ja opastetaan käyttö. parketinhiomakoneen käyttö ei tarvitse voimaa, pysyy hyvin naisen käsissä.


Wirbel 2200W lattiahiomakone betoniliiman poistoon, puulattian hiontaan, kokolattiamaton liiman poistoon...

Tämä on edullinen puulattianhiomakone, joka vaatii käyttäjältä rauhallisuutta. Tällä koneella lattian hiominen / terassin hiominen on todella edullista. Kone 30€ päivä + hintaan lisätään edulliset kaksipuoleiset hiomapaperit eri karkeuksin.

Tämä kone pysyy hyvin hallinnassa kun tekniikan osaa, ei tarvitse voimaa... tosin haastavampi hallita kuin TomCat.

Lattianhiomakone Wirbel C143. Hidaskierroksinen kone lattioiden hiontaan, maalinpoistoon ja liiman poistoon betonipinnoilta. Soveltuu puulattioille, betonilattioille…Meiltä saat kaikki tarvittavat hiomapaperit, timanttialustat jne. • teho 2200 W, jännite 230 V • pyörimisnopeus 154 r/min • paino 46 kg Koneeseen saa 2 erilaista vetoalustaa • timanttialusta • Ø 400 mm • Ø hiomapaperialusta sekä pölynpoistokauluri. Tarjous
1 päivä 30€ + laikat 15,50kpl kaksipuoliset.

Parketinhiomakone Randy Laadukas parkettihiomakone Randy. Randyllä pääset hienosti nurkkiin ja reunoihin. Randyllä hiot myös kohollaan olevat lattialaudan reunat ja pullistumat ennen isommalla koneella ajoa. Soveltuu myös terassin ja terassikalusteiden hiontaan. Kuten terassi-Randy, hiova harjakone. hiomanauha 100mmx690mm, paino 6,9kg 1päivä 18€ + hiomanauha.

Makita nauhahiomakone 15€ päivä + hiontanauhat