Palvelemme joskus myös viikonloppuisin!

TOMCAT EDGE PARKETINHIOMAKONE
PUULATTIAN HIOMAKONE
LATTIANHIOMAKONE PUULLE

TomCat Edge Stick parketinhiomakone / lattianhiomakone

TomCat Edge Stick lattiahiomakone / parketinhiomakone 1vrk 78€+tarvikkeet

Tomcat ajurilaikka hiomapapereille

Meiltä saat hiomapaperit Tomcattiin ja Wirbeliin

TomCat Edge Stick on mielestämme paras lattianhiomakone / lattianhoitokone mitä vuokraamoista on saatavilla. Sitä pystyy käyttämään kokematonkin ja kone on hetkessä käskijänsä hallussa. Tässä mitä parhain kone tee-itse -miehille ja -naisille. Tällä koneella lattianhionta on helppoa ja remonttikulut pysyvät hallussa.Koneesta löytyy Ilpo Mattilan tekemä juttu TM rakennusmaailma lehdessä 2/2014 s.50. Jutusta käy hyvin ilmi kuinka vaivattomasti amatöörikin voi hioa puulattian ilman vaurioita.

Otteita Ilpon jutusta:
”- Kone ei tärise, ja se on helposti ja kevyesti ohjattavissa työn aikana.
- Koneen voi käynnistää missä kohtaa lattiaa tahansa.
- Laite liikkuu joka suuntaan ja nurkat on helppo hioa suorien kulmien ja kätevän koon vuoksi.
- Kun laite käy, sitä voi liikuttaa yllättävän helposti. Edes aloittelijalle ei näytä tulevan virheitä, mutta tietysti tämänkin koneen käytössä harjaantuu, sitä oppii liikuttamaan tehokkaammin ja sulavammin.
- Paras uutinen on se, että jälki tyydytti sekä talon isäntää että emäntää, ja toinen uutinen se, ettei hiontapölyä jälkeenpäin löytynyt edes huoneen oven ulkopuolelta, puhumattakaan muualta omakotitalosta."

”Tomcatia kokeilleet ammatti-lattiamiehet ovat todenneet sen olevan
vähän hitaampi kuin pyörivä laite, mutta harrastajan käsissä nopeampi ja turvallisempi.”

Katso video osoitteesta:HUOMIOITAVAA!

TomCat päivävuokra 78,00€. Hiontalaikat erikseen (hiekkapap., kiillotus,vahanpoisto jne.)
Koneessa käytetään 40", 80" ja 120 " karkeuden hiomapapereita.
Ensin 40" paperilla ajetaan vanhalakka pois, paperia välillä imuroiden, jotta lakka ei pala siihen kiinni. Sen jälkeen siirrytään hienompiin papereihin ja niillä voi sitten ajaa välillä imuroimatta paperia, kun puulattia on jo esillä.
Joskus harvoin tulee vastaan niin kovia vanhoja lakkalaatuja johon kone ei aina valitettavasti pure (todella harvinaista). Näitä tapauksia varten on sitten toinen pyöriväkone tarjolla, josta emme peri vuokraa, ainoastaan paperikulun. Elikkä pyörivällä aloitetaan ja Tomcatilla jatketaan.
Wirbel 2200W lattiahiomakone betoniliiman poistoon, puulattian hiontaan, kokolattiamaton liiman poistoon, betonin hiontaan timanttiterällä.

Lattianhiomakone Wirbel C143. Hidaskierroksinen kone lattioiden hiontaan, maalinpoistoon ja liiman poistoon betonipinnoilta. Soveltuu puulattioille, betonilattioille…Meiltä saat kaikki tarvittavat hiomapaperit, timanttialustat jne. • teho 2200 W, jännite 230 V • pyörimisnopeus 154 r/min • paino 46 kg Koneeseen saa 2 erilaista vetoalustaa • timanttialusta • Ø 400 mm • Ø hiomapaperialusta sekä pölynpoistokauluri. Tarjous
1 päivä 30€ + laikat 15,50kpl kaksipuoliset.

TERASSINHIONTAKONE uritetulle ja tasaiselle terassilaudalle. Käymme myös urakoimassa ympäri Etelä-Suomea, pyydä tarjous.

Terassihiomakone / Terassinhiontakone

FG Floortecin terassinhiomakone imurilla

Nyt vuokrattavana uutuuskone terassien entisöintiin.

Tällä koneella saat pinttyneen ja likaisen näköisen uritetun/normaalin lautaterassin entisöityä uuden veroiseksi. Koneessa on erikoisharja, joka puhdistaa ja hioo lautaa ajettaessa, saaden sen alkuperäiseen väriinsä. Koneella ajon jälkeen tarvitaan vain puunsuoja-aineelle käsittely ja terassi on uuden veroinen. Tällä koneella ajettaessa saadaan huonoltakin näyttävä terassi heräämään henkiin ja kulut ovat pienet verrattuna terassin pinnan uusimiseen kokonaan. Ja jälki on ensiluokkaista, ei uudelle häpeä.

Tekniset tiedot:
- 230V 50-60HZ
- 2,2kw
- pyörintänopeus 1970 min/rpm
- harja 180mm
- paino 61kg
- irroitettava lisäpaino 19kg

Käymme myös itse työstämässä terasseja. Soita ja kysy lisää.

Katso videot koneesta
uritettu lauta: https://www.youtube.com/watch?v=wLe6Xm8e3N0
tavallinen lauta: https://www.youtube.com/watch?v=_ZApKwoRrI
terassin entisöinti: https://www.youtube.com/watch?v=wLe6Xm8e3N0

1päivä 160€ + harjakuluma alk. 10€. Tuodaan pihaan ja opastetaan käyttö. Onnistut varmasti!

Parketinhiomakone Randy Laadukas parkettihiomakone Randy. Randyllä pääset hienosti nurkkiin ja reunoihin. Randyllä hiot myös kohollaan olevat lattialaudan reunat ja pullistumat ennen isommalla koneella ajoa. Soveltuu myös terassin ja terassikalusteiden hiontaan. Kuten terassi-Randy, hiova harjakone. hiomanauha 100mmx690mm, paino 6,9kg 1päivä 18€ + hiomanauha.

Makita nauhahiomakone 15€ päivä + hiontanauhat