Lattianhoitokone vuokraus

LattianhoitokoneetTomCat Edge Stick - lattianhoitokone / lattianhiontakone / hiontakone / vahanpoistokone

Alan huipputuote vuokrattavana nyt meiltä!

Tomcatia kokeilleet siivousalan ammattilaiset pitävät konetta edistyksellisenä ja aikaa paljon säästävänä huipputuotteena.

TomCat EDGE -lattianhoitokone mahdollistaa sinulle uuden ajan lattianhoitoon!

TomCat EDGE tuottaa minuutissa 2850 pesevää liikettä, joka mahdollistaa tiukan lian irtoamisenkin vain vettä käyttäen. Hiljaisen vain 73dBA äänitaso antaa parempaa vastinetta rahoillesi kuin meluisemmat kilpailijat.

Uuden ajan työtehokkuus ja työturvallisuus samassa paketissa. Ainutlaatuisen liikkeen ansiosta ylivoimainen pesutulos ja aidosti kemikaaliton vahanpoisto, joka säästää jopa puolet ajastasi verrattuna perinteiseen työtapaan. Tomcat EDGE turvaa myös selustasi vahanpoistoja tehdessä; ei liukastumisia, ei kemikaalin kellastuttamia lattioita eikä kuivumisaikoja kun lattian vetytys jätetään pois kokonaan.Teet sitten päivittäin pesuja tai vahanpoistoja ylivoimainen kumppanisi on TomCat EDGE!
 TomCat Edgen avulla teet työstäsi tehokkaampaa ja yrityskuvastasi vihreämmän sekä tarjoat työntekijöillesi turvallisemman työympäristön ilman monia vaaroja, joita perinteinen työtapa pitää

Päivävuokra 78,00€
Hiontalaikat erikseen: (hiekkapaperi, kiillotus, vahanpoisto, timanttihionta jne.)

WIRBEL LATTIANHOITOKONE. TARJOUS 30€ PÄIVÄ

Koneeseen saatavana hiomapereita